Christine Bertlin © 2011

 

Nyheter

 

• Kontaktuppgifter »

Kontakta mig på 070-6686090 eller maila på christine.bertlin@gmail.com 

 

• Terapi för självkritiska »

En vanlig orsak till ältande och grubblande är självkritik. I Compassion focused therapy (CFT) får du hjälp att få syn på hur hård du är mot dig själv och hur du kan bli snäll mot dig själv.

Om christine

 

 

 

Mina erfarenheter som psykolog och terapeut

 

Jag har arbetat med depressioner, ångest, familje- och relationsproblem i nära tio år. Jag har arbetat terapeutiskt med patienter som har haft dålig självkänsla, långvarig deppighet/oro och relationsvårigheter. Jag har behandlat par. Under min tid på barn- och ungdomspsykiatrin var mitt fokus frågor som rör föräldraskap, småbarn och graviditet. Jag har erfarenhet av att behandla traumatiska händelser t ex traumatisk förlossning, barn som dött vid förlossning och små barn som förlorat en förälder. Jag har även arbetat med föräldrar och barn som varit med om familjevåld.

 

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut.

 

Mina värderingar

 

Jag tar hänsyn till människans sammanhang och menar att vi påverkas av vår position i samhället. Det betyder att jag erkänner orättvisor på samhällelig nivå när det gäller kön, sexuell läggning, etnicitet, funktionshinder, ålder, ekonomi och social ställning.

 

Kontakta mig om du vill rådgöra eller boka en tid: 070-6686090, christine.bertlin@gmail.com.  Besöksadress: Dalagatan 38, (Vid Vasaparken) Stockholm.

 

 

 

Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt telefonsamtal angående det du vill ha hjälp med.

 

Jag erbjuder ett tio femton minuters kostnadsfritt samtal för att du ska få kunna ställa frågor och en chans att höra om jag är rätt psykolog för dig.

 

Mitt telefonnummer är 070-668 60 90. Det går förstås också bra att maila frågor på christine.bertlin@gmail.com.

Välkommen!